Vloerkleden

Vloerkleden geven je woonkamer net dat beetje extra sfeer dat het verdient. Een mooi vloerkleed wordt dan ook wel gezien als de finishing touch voor je interieur. Een lekker warm vloerkleed gemaakt van wol voor in de winter of juist een katoenen tapijt dat heel licht is. Het voelt altijd lekker aan de voeten het dempt het geluid ook nog eens. Hierdoor ontstaat er rust in huis, zowel qua geluid als sfeer. Een mooi vloerkleed mag dus niet ontbreken in uw interieur.

Vloerkleden

Een goed vloerkleed is de basis van het interieur. Of het nu gaat om een grote of een kleine variant, een vierkant of een ronde, het wordt gegarandeerd een blikvanger. Een vloerkleed kan er voor zorgen dat de ruimte waarin deze ligt ineens een stuk groter of kleiner lijkt. Wanneer hier goed mee om gesprongen wordt, komt dat de sfeer in de kamer ten goede. Door een aantal meubels bij mekaar op het vloerkleed te plaatsen, wordt er eenheid gecreëerd. Dit zorgt er voor dat de woonkamer groter oogt. Wanneer er gekozen wordt voor een kleiner vloerkleed zal de ruimte kleiner ogen. Dit zorgt voor een knus gevoel.

Wanneer de woonkamer een vierkante vorm heeft is het mooi om hier een rond vloerkleed in te leggen. Heeft de woonkamer een andere vorm dan past een rechthoekig vloerkleed hier beter bij. Denk er bij de aanschaf van een vloerkleed ook goed over na hoe grote deze moet zijn. Het is mooi als de voorpoten van de bank of fauteuil net over het vloerkleed heen vallen. Op deze manier vormen de meubels en het vloerkleed een geheel en zo oogt de kamer groter.

Met een vloerkleed van By-Boo ontstaat er gelijk meer sfeer in huis. Er is keuze uit meerdere kleuren, dessins en uit wollen of katoenen vloerkleden. De wollen vloerkleden zijn iets dikker en houden de warmte nog beter vast als de katoenen variant. Een wollen vloerkleed is dan ook heerlijk in de winter. Het voelt lekker warm aan de voeten en het verbetert ook nog eens de akoestiek in huis. Een groot vloerkleed in de slaapkamer kan ook erg lekker zijn. Als deze groot genoeg is en aan beide kanten onder het bed uitsteekt, wordt er vanuit bed nooit meer op een koude vloer gestapt.

Op zoek naar een origineel iets voor in de woonkamer? Probeer dan eens om meerdere kleinere vloerkleden over mekaar heen te leggen. Of hang een groot vloerkleed aan de muur als wanddecoratie. Gegarandeerd dat dit de sfeer in de woonkamer verhoogt.

arrow_upward