Bezorgen

Wat zijn de verzendkosten Bestelling niet ontvangen | Afhalen in de winkel 

Wat zijn de verzendkosten

I.v.m. het coronavirus, hebben we op dit moment een aangepaste levertijd, namelijk 2-5 werkdagen!

Je bestelling wordt binnen Nederland verzonden met PostNL. Voor bestellingen onder de €75,- betaal je €5,99 verzendkosten. Bestellingen boven de €75,- worden gratis bezorgd (met een maximum van 23kg).

onder €75,- boven €75,-
PostNL < 23kg € 5,99 gratis

Het grootste deel van de bestellingen wordt met PostNL verzonden en natuurlijk voorzien van een Track & Trace code. PostNL bezorgt binnen Nederland bestellingen van maandag tot en met zaterdag tussen 08:30 en 21:30 uur. Op zondag worden er geen pakketten bezorgd.

Alle grote artikelen en meubelen worden met een meubeltransporteur bezorgd. Hiervoor geldt binnen Nederland (Waddeneilanden uitgezonderd) een bezorgtarief van €100,- (ongeacht het bestelbedrag).


Bestelling niet ontvangen

Je hebt een bestelling geplaatst en zowel een order- als verzendbevestiging per e-mail ontvangen, maar je pakketje is nog niet geleverd. Waar zou jouw bestelling kunnen zijn?

Check de Track & Trace code
In de verzendbevestiging staat de Track & Trace code van PostNL. Op deze link kun je klikken en de status van jouw pakketje vinden. Je vindt hier een indicatie met een tijdvak waarin jouw bestelling bezorgd wordt.

Bezorgadres
Is het bezorgadres dat je hebt ingevuld tijdens het bestellen correct?

Controleer je brievenbus
Mogelijk heb je de bezorger net misgelopen en heb je een niet-thuis-bericht in je brievenbus. Is je pakketje bij de buren afgegeven. Of heeft de bezorger een nieuw bezorgmoment hierop ingepland.

Mocht je bestelling als nog niet geleverd zijn, neem dan contact op met onze klantenservice.


Afhalen in de winkel

I.v.m. het coronavirus, is het tijdelijk mogelijk om bestellingen in onze winkel af te halen. Selecteer bij de verzendopties Afhalen in winkel. Wacht vervolgens op een mail van ons met een afhaalvoorstel. 


Meer klantenservice

> Bestellen > Retour & service > Veiligheid & privacy
> Betalen > Klantenservice > Mijn account
> Bezorgen > Reviews

Heb je nog vragen?

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar tijdens de openingstijden van onze winkel.

Facebook   Klantenservice   of bel 0316-820240

arrow_upward