Kussen & plaids

Met kussens en plaids kun je snel en gemakkelijk de inrichting van je woonkamer veranderen naar een nieuwe stijl. Je kunt kussens op een stoel of bank leggen om zo een comfortabele zitplek te creëren. En een plaid kun je over de bank heen hangen. Mocht het dan tijdens een frisse zomeravond ineens afkoelen, dan heb je altijd een warm plaid in de buurt. Het staat dus niet alleen leuk. Door de warmte zijn ze ook nog eens functioneel.

Artikelen 1-32 van 47

Pagina
per pagina
| Aflopend
 1. Kussen Jeans 45x45cm assorti
  Kussen Jeans 45x45cm assorti
  € 14,99 € 5,00
 2. Kussen Jeans 38x50cm assorti
  Kussen Jeans 38x50cm assorti
  € 14,99 € 5,00
 3. Plaid Kinder Dieren Olifant
  Plaid Kinder Dieren Olifant
  € 11,49 € 8,99
 4. Plaid Kinder Dieren Konijn
  Plaid Kinder Dieren Konijn
  € 11,49 € 8,99
  • percentKortingen tot 70%
  • storeBezoek onze winkel in Duiven
  Plaid Kinder Dieren Hond
  Plaid Kinder Dieren Hond
  € 11,49 € 8,99
 5. In The Mood Kussen Poseidon 45cm Grijs
  In The Mood Kussen Poseidon 45cm Grijs
  € 18,99 € 7,50
 6. In The Mood kussen Dobey 50cm roze
  In The Mood kussen Dobey 50cm roze
  € 19,99 € 7,50
 7. In The Mood kussen Nature 50cm beige
  In The Mood kussen Nature 50cm beige
  € 14,99 € 7,50

Artikelen 1-32 van 47

Pagina
per pagina
| Aflopend

Kussens

Sfeer, warmte en gezelligheid. Met de aanschaf van kussens en plaids haal je die gemakkelijk in huis. Je kunt de inrichting van je woonkamer helemaal af maken met kussens van Riverdale, Lodsh of een van onze andere merken. En omdat het meestal niet om hele grote aankopen gaat, kun je ze sneller vervangen. Als je al kussens hebt en je bent toe aan iets nieuws, dan kun je er ook voor kiezen om alleen nieuwe kussenhoezen te kopen. Dat is vaak goedkoper en je kunt op die manier makkelijker afwisselen. Mocht je dan een keer nieuwe woonaccessoires gekocht hebben, dan kun je meteen bijpassende kussens kopen. Ook zijn er kussens speciaal voor buiten. Zo kun je zomers in de tuin of op het terras ook comfortabel zitten.

Plaids

Plaids zijn multifunctioneel en dus erg handig om te hebben. Je kunt ze gebruiken om over het bed te leggen. Op deze manier heb je in de winter een extra deken en lig je er lekker warm bij. Dit is dan ook waar een plaid oorspronkelijk voor bedoeld is. Maar tegenwoordig worden ze op veel meer manieren gebruikt. Je kunt een plaid gebruiken om extra stijl aan je interieur toe te voegen. Of je kunt het op een frisse zomeravond gebruiken als een deken. Zo kun je ‘s avonds nog net iets langer genieten in de tuin. Kussens en plaids zijn dus onmisbaar in ieder interieur. En met merken als Riverdale, Lodsh en Casa Vivante is er altijd wel een kussen of plaid dat bij jou en je interieur past.

arrow_upward