Bij iedereen in huis hangen er wel een of meerdere spiegels. Een spiegel voor op de badkamer om de haren en de make-up te doen. Een spiegel in de hal om nog even snel te kunnen kijken of alles goed zit voor we de deur uit gaan. Of een grote spiegel in de woonkamer. Door een grote spiegel aan de muur te hangen, lijkt de ruimte groter. Dit komt doordat de spiegel voor een ruimtelijk effect zorgt. Ten slot is een spiegel natuurlijk ook een stijlvolle toevoeging voor iedere ruimte.

20 Items

per pagina
| Aflopend
 1. Present Time Mirror Vogue Straight White
  Present Time Mirror Vogue Straight White
  € 24,95 € 12,48
 2. Present Time Mirror Vogue Straight Green
  Present Time Mirror Vogue Straight Green
  € 24,95 € 12,48
  • percentKortingen tot 70%
  • storeBezoek onze winkel in Duiven
  Present Time Mirror Vogue Straight Brown
  Present Time Mirror Vogue Straight Brown
  € 24,95 € 12,48
 3. Present Time Mirror Vogue Arched White
  Present Time Mirror Vogue Arched White
  € 24,95 € 12,48
 4. Present Time Mirror Vogue Arched Pink
  Present Time Mirror Vogue Arched Pink
  € 24,95 € 12,48
 5. Present Time Mirror Vogue Arched Green
  Present Time Mirror Vogue Arched Green
  € 24,95 € 12,48
 6. Present Time Mirror Vogue Arched Black
  Present Time Mirror Vogue Arched Black
  € 24,95 € 12,48
 7. PTMD Wade Iron Brass Antique Mirror On Frame
  PTMD Wade Iron Brass Antique Mirror On Frame
  € 10,95 € 5,50

20 Items

per pagina
| Aflopend

Spiegels

Van de woonkamer tot het kleinste kamertje, in iedere ruimte komt een spiegel van pas. Als de woonkamer aan de kleine kant is, kan het helpen om hier een grote spiegel aan de muur te hangen. Een spiegel zorgt voor een ruimtelijk effect waardoor de woonkamer groter oogt dan deze eigenlijk is. Bovendien wordt de ruimte waarin de spiegel hangt of staat ook lichter. Dit komt doordat het zonlicht door de kamer verspreid wordt. Zo krijgt zelfs het donkerste hoekje in huis meer licht.

Behalve dat spiegels ruimtes groter kunnen laten lijken en voor meer licht zorgen, zijn spiegels vooral mooi en praktisch. Een spiegel in de slaapkamer om te kijken of de uitgekozen outfit er goed uit ziet. Op de badkamer om te kijken hoe het haar en de make-up zitten. En een spiegel in de hal om nog even snel een laatste blik te kunnen werpen of alles goed zit voor we de deur uit gaan. Elke ruimte in huis kan wel een spiegel gebruiken.

Een grote spiegel aan de muur is natuurlijk mooi. Maar als dat niet echt bij de stijl van jouw woning past dan kan er ook voor gekozen om meerdere kleinen spiegels bij mekaar te hangen. Op deze manier kunnen de spiegels gecombineerd worden met andere wanddecoratie zoals een klok of meerdere fotolijsten. Zo ontstaat er een leuk geheel dat de sfeer in de kamer verhoogt, of dit nu in de woonkamer is of in de slaapkamer. Verder kan er gekeken worden welk soort spiegel er bij de kamer past. Er zijn natuurlijk de grote spiegels met houten lijst die opgehangen worden. Maar er zijn ook houten spiegels met een opstaande rand zoals die van Dijk Natural Collections. Deze vierkante spiegels kunnen natuurlijk opgehangen worden, maar dankzij de opstaande rand kunnen ze ook op een kast of wandrek neergezet worden.

arrow_upward