Of het nu een foto is van een professionele fotograaf of een foto gemaakt met de telefoon, een mooie foto verdient het om ingelijst te worden. Fotolijsten zijn altijd al populair geweest en zijn er in alle soorten en maten. Vierkant of rond, rechthoekig of met afgeronde hoeken, van hout of metaal, de keuze is reuze. En met fotolijsten van merken als Riverdale en Lodsh is het alleen nog een kwestie van kiezen wat er het best in huis past.

3 Items

per pagina
| Aflopend

3 Items

per pagina
| Aflopend

Fotolijsten

Fotolijsten zijn ideaal om herinneringen in te bewaren. Of het nu gaat om de foto van een dierbare of om de mooiste vakantiefoto’s, deze bijzondere foto’s verdienen het om ingelijst te worden. En door deze foto’s in te lijsten en in huis te plaatsen, wordt het interieur ook persoonlijker. Met de verschillende fotolijsten die er zijn, is het alleen nog de vraag welke er het beste bij het interieur passen.

Klein of groot, staand of hangend , rechthoekig of met afgeronde hoeken. Er zijn heel veel verschillende fotolijsten. Het is dan ook zaak om een fotolijst uit te kiezen die het beste bij de foto en de kamer past. In de woonkamer kan het mooi zijn om meerdere kleine fotolijsten bij mekaar te hangen in combinatie andere wanddecoratie zoals spiegels en een klok. Zo ontstaat er een sfeervol geheel aan de muur. En de foto’s zorgen en er voor dat het het persoonlijk is. Persoonlijke items zoals foto’s en souvenirs zorgen er op hun buurt weer voor dat het echt voelt als thuis.

Wanneer er meerdere foto’s bij mekaar moeten komen, kan er ook voor een fotolijst gekozen worden waar meerdere foto’s in kunnen. Verder is het handig om te weten waar de foto moet komen. Komt deze ergens op te staan dan moet de fotolijst wel kunnen blijven staan. De metalen fotolijsten van Lodsh hebben allemaal een standaard. De fotolijsten van Riverdale en Rivièra Maison passen mooi bij een landelijk interieur.

arrow_upward