Een klok is onmisbaar in huis. Of dit nu een digitale klok is op je nachtkastje of een mooie grote wandklok in de woonkamer. Het is altijd makkelijk om te kunnen zien hoe laat is. Bovendien zijn de meeste klokken tegenwoordig zo mooi dat ze ook puur als decoratie opgehangen kunnen worden. Met een grote wandklok aan de muur is de woonkamer een echte eyecatcher rijker. Dit trekt meteen de aandacht wanneer iemand binnen komt.

14 Items

per pagina
| Aflopend
 1. Countryfield tafelklok Brooks 33,5 cm zwart
  Countryfield tafelklok Brooks 33,5 cm zwart
  € 82,99 € 24,95
 2. Riverdale wandklok Wales rond 40 cm goud
  Riverdale wandklok Wales rond 40 cm goud
  € 79,95 € 39,95
 3. Wandklok aluminium d25 cm wit
  Wandklok aluminium d25 cm wit
  € 11,99 € 8,95
 4. Riverdale wandklok Ferro 30cm goud
  Riverdale wandklok Ferro 30cm goud
  € 65,00 € 32,50
 5. Riverdale Wandklok Camden Zilver 53cm
  Riverdale Wandklok Camden Zilver 53cm
  € 145,00 € 72,50
  • percentKortingen tot 70%
  • storeBezoek onze winkel in Duiven
 6. Riverdale Tafelklok Chuck Marble Zilver 30cm
  Riverdale Tafelklok Chuck Marble Zilver 30cm
  € 99,95 € 37,50
 7. Riverdale Tafelklok Chuck Marble Zilver 25cm
  Riverdale Tafelklok Chuck Marble Zilver 25cm
  € 65,00 € 32,50
 8. Riverdale Tafelklok Chuck Marble Zilver 20cm
  Riverdale Tafelklok Chuck Marble Zilver 20cm
  € 59,95 € 27,50

14 Items

per pagina
| Aflopend

Klokken

Klokken zijn tegenwoordig nog steeds niet weg te denken uit ons interieur. Zelfs in een tijd waarin steeds meer via de mobiele telefoon gaat, hebben mensen behoefte aan een echte klok in huis. Een grote wandklok in de woonkamer, een wat kleinere in de keuken of een wekker op het nachtkastje. In elke ruimte kan een klok van pas komen.

In de woonkamer is het praktisch maar vooral ook decoratief. Een goede wandklok complimenteert namelijk het interieur. Met een grote wandklok van bijvoorbeeld Riverdale wordt een echte eyecatcher in huis gehaald. Iedereen die op bezoek komt, en de kamer binnen komt, zal de klok gelijk opmerken. Behalve de grote wandklokken zijn er ook klokken die een slagje kleiner zijn. Deze kunnen opgehangen worden in combinatie met andere wanddecoratie zoals spiegels, foto’s en tekstborden. Op deze manier ontstaat er een sfeervol geheel aan de muur. Een wandklok die ook weer terug is van weg geweest, is de koekoeksklok. De koekoeksklok van By-Boo is hier een mooi voorbeeld van. Deze houten klok is in een modern jasje gestoken en past perfect in een landelijk of modern interieur.

Wat tegenwoordig ook vaker te zien is, zijn klokken die ergens op gezet worden in plaats van dat ze opgehangen worden. Ze kunnen bijvoorbeeld op een wandrek gezet worden of bovenop een kast. De klok valt hierdoor wat minder maar is nog wel altijd even praktisch. Ideaal voor iemand die niet van grote klokken aan de muur houdt en alleen een klok wilt om te kunnen zien hoe laat het is. Dat neerzetten is natuurlijk het makkelijkst met een vierkante klok, deze blijft namelijk gewoon staan. Maar er zijn ook ronde klokken waarvan de onderkant plat is. Op deze manier kan de klok rechtop gezet worden zonder dat deze wegrolt.

arrow_upward