Riviera Maison kom Romance D'Amour L

€ 29,95 € 14,98
Nog maar 4 stuk(s) beschikbaar
Aan verlanglijst toevoegen
Product informatie

Romance D’Amour grote schaal maakt het trio schalen in dit hele servies compleet. In deze schaal kun je makkelijk een van je gerechten opdienen. Van wit porselein, met de hand gedecoreerd. Hiervoor is de spons-stempeltechniek gebruikt. Met gouden rand.

Met het prachtige Romance D’Amour servies maak je van elke maaltijd een feestje. Met dit servies creëer je in een handomdraai een perfect gedekte eettafel, of het nu voor het ontbijt, lunch of een uitgebreid diner is. Gemaakt van keramiek en met de hand gedecoreerd, waardoor ieder item een unieke look heeft. Naast mooi op tafel, óók prachtig als styling in je servieskast!

Magnetronbestendig: Ja
Ovenbestendig: Nee
Vaatwasserbestendig: Ja

Rivièra Maison

Rivièra Maison voor outlet prijzen. Vind bij ons jouw favoriete Rivièra Maison producten voor een bodemprijs. Het Nederlandse woonmerk staat bekend om haar landelijke karakter met meubelen en woonaccessoires van hoge kwaliteit. Perfecte items voor net dat beetje extra sfeer in je huis. Van prachtige lantaarns, kaarsen, etageres en servies tot aan complete eetkamers. Met een van de items van Rivièra Maison wordt gegarandeerd een uniek item in huis gehaald. Bij Outlet Duiven vind je al deze items zowel in online als in de winkel. Vandaag besteld is morgen in huis!

Schrijf een review
Reviews
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Riviera Maison kom Romance D'Amour L
Jouw rating
Specificaties
Specificaties
Artikel nummer 523490
EAN 8720794013490
Merk Rivièra Maison
Kleur Wit
Materiaal Porselein
Hoogte 7,00 cm
Diameter 26,00 cm
Riviera Maison kom Romance D'Amour L
Nog maar 4 stuk(s) beschikbaar
€ 29,95 € 14,98
arrow_upward