Dutch Rose saladeschaal Velvet 24 cm mat zwart

€ 14,95 € 7,48
Nog maar 4 stuk(s) beschikbaar
Aan verlanglijst toevoegen
Product informatie

Op zoek naar een handige kom voor dagelijks gebruik, maar ook eentje die de show steelt op een feestje? Deze kom uit de Velvet-servieslijn van Dutch Rose Amsterdam is echt iets voor jou. Geniet in de zomer van de meest verse salades. Doordat de kom een diameter heeft van 24 centimeter, kun je er niet alleen een salade, maar ook een Italiaanse pasta in kwijt.

Door de handgemaakte vormen en de rustieke look heeft iedere kom een eigen uitstraling. De unieke glanzende spikkels creëren een fluwelen look en zorgen voor een stijlvolle tafel voor zowel alledaagse als speciale gelegenheden. De Dutch Rose Velvet kom matzwart is gemaakt van natuurlijk stoneware, waardoor ieder exemplaar een uniek uiterlijk heeft. En na gebruik stop je de kom heel eenvoudig in de vaatwasser

Magnetronbestendig: ja
Vaatwasmachinebestendig: ja

Dutch Rose Amsterdam

Met Dutch Rose Amsterdam haal je écht design servies in huis! Het prachtige servies bestaat uit borden, schalen, mokken en nog veel meer. Stuk voor stuk zijn ze voorzien van de kenmerkende zwart/witte dessins en teksten. Doordat de gehele collectie zwart/wit is, kun je alles ook nog eens leuk combineren. Uitermate geschikt als cadeau, maar ook leuk om zelf te houden.

Schrijf een review
Reviews
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Dutch Rose saladeschaal Velvet 24 cm mat zwart
Jouw rating
Specificaties
Specificaties
Artikel nummer 183129
EAN 8717823831293
Merk Dutch Rose
Kleur Zwart
Materiaal Porselein
Hoogte 7,70 cm
Diameter 24,50 cm
Dutch Rose saladeschaal Velvet 24 cm mat zwart
Nog maar 4 stuk(s) beschikbaar
€ 14,95 € 7,48
arrow_upward