Dutch Rose bord Velvet 26,5 cm mat zwart

€ 9,95 € 4,98
Nog ruim beschikbaar
Aan verlanglijst toevoegen
Product informatie

Een bord voegt heel veel waarde toe aan jouw maaltijd. En al helemaal de matzwarte Velvet-collectie van Dutch Rose Amsterdam. Dit pareltje heeft een afmeting van 26,5 centimeter en is daardoor ideaal voor echt ieder gerecht. Door de rustieke look en de natuurlijke materialen krijgt het bord een fluwelen uitstraling voor aan jouw stijlvolle tafel. Unieke glanzende spikkels creëren een tijdloos geheel.

Een Italiaanse lasagne, een Indische rijsttafel of toch liever gewoon de Hollandse pot: het kan allemaal En heb je na het eten nog wat over? Dan stop je de leftovers met bord en al gewoon even in de magnetron Servies van Dutch Rose Amsterdam kenmerkt zich door het hoogwaardige porselein en de robuuste look.

Magnetronbestendig: ja
Vaatwasmachinebestendig: ja

Dutch Rose Amsterdam

Met Dutch Rose Amsterdam haal je écht design servies in huis! Het prachtige servies bestaat uit borden, schalen, mokken en nog veel meer. Stuk voor stuk zijn ze voorzien van de kenmerkende zwart/witte dessins en teksten. Doordat de gehele collectie zwart/wit is, kun je alles ook nog eens leuk combineren. Uitermate geschikt als cadeau, maar ook leuk om zelf te houden.

Schrijf een review
Reviews
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Dutch Rose bord Velvet 26,5 cm mat zwart
Jouw rating
Specificaties
Specificaties
Artikel nummer 183132
EAN 8717823831323
Merk Dutch Rose
Kleur Zwart
Materiaal Porselein
Hoogte 2,10 cm
Diameter 26,50 cm
Dutch Rose bord Velvet 26,5 cm mat zwart
Nog ruim beschikbaar
€ 9,95 € 4,98
arrow_upward