Dutch Rose Bord 26cm Zwart Glitter

€ 8,95 € 4,50
Nog ruim beschikbaar
Aan verlanglijst toevoegen
Product informatie

Als gepassioneerde thuiskok deel je graag je creatieve kooktalent met familie of vrienden. Nodig je gasten uit voor een fine dining experience bij jouw thuis. Creëer de bijpassende ambiance met een gedekte tafel met Dutch Rose Loft dinerborden. Dit dinerbord heeft een chique uitstraling door de gouddetails. Het bord heeft een diameter van 26 cm en is gemaakt van porselein. Door de gouddetails is het dinerbord niet magnetron- en vaatwasserbestendig.

Geef uiting aan jouw creativiteit, inspiratie en lifestyle met de zwart-wit Loft collectie van Dutch Rose Amsterdam. Met 5 verschillende dessins speelt Loft in op de Mix & Match trend van nu! Specials, als geschulpte borden en goudaccenten in enkele dessins, zorgen ervoor dat tafeldekken een feestje wordt!

Dutch Rose Amsterdam

Met Dutch Rose Amsterdam haal je écht design servies in huis! Het prachtige servies bestaat uit borden, schalen, mokken en nog veel meer. Stuk voor stuk zijn ze voorzien van de kenmerkende zwart/witte dessins en teksten. Doordat de gehele collectie zwart/wit is, kun je alles ook nog eens leuk combineren. Uitermate geschikt als cadeau, maar ook leuk om zelf te houden.

Schrijf een review
Reviews
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Dutch Rose Bord 26cm Zwart Glitter
Jouw rating
Specificaties
Specificaties
Artikel nummer 180339
EAN 8717823803399
Merk Dutch Rose
Kleur Zwart
Materiaal Porselein
Diameter 26,00 cm
Dutch Rose Bord 26cm Zwart Glitter
Nog ruim beschikbaar
€ 8,95 € 4,50
arrow_upward