WoodWick Pumpkin Praline ellipse candle

€ 39,90 € 25,95
Nog maar 2 stuk(s) beschikbaar
Aan verlanglijst toevoegen
Product informatie

Een heerlijke geur van pompoen, gezoet met esdoorn en gekruid met gember en nootmuskaat. Deze kaars heeft 50 branduren.

Topnoot: Pompoen, Pecannoot, Steranijs, Nootmuskaat
Middelnoot: Pompoenpuree, Kaneel, Gember
Basisnoot: Gecondenseerde Melk, Esdoorn, Vanille

WoodWick

De kaarsen van WoodWick zijn er in allerlei maten en vormen en staan bekend om de heerlijke geuren en de hoge kwaliteit. Behalve de lekkerste geur hebben de kaarsen van WoodWick ook wat weg van een knisperende openhaard. De WoodWick kaarsen hebben namelijk een houten lont en dit zorgt voor een zacht, knisperend geluid tijdens het branden. WoodWick kaarsen zijn uitsluitend vervaardigd uit natuurlijke producten. En door de speciale Pluswick lont geuren de kaarsen sneller en branden ze beter.

Waar moet je rekening mee houden bij een WoodWick kaars?

  • Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 en 4 uur voor het meest ideale geur en pool"resultaat.
  • De houten lont moet regelmatig getrimd worden. Zorg dat de lont altijd 0.5 centimer boven de kaars uitsteekt. Dit zal zorgen voor een beter resultaat.
  • Hoe trim je een WoodWick lont? Wacht tot de kaars gestold is en tik zachtjes tegen het lontje aan, het lontje zal afbreken. Herhaal dit tot de aangegeven lengte bereikt is. Verwijder de restjes.
  • Een kaars is gaan tunnelen*, dit gebeurt alleen als de kaars niet lang genoeg heeft gebrand. Als dit voorkomt kun je dit eenvoudig oplossen door de kaars minimaal 3 uur te laten branden, hierdoor gaat de kaars poolen en is het probleem opgelost. Hierdoor kan het voorkomen dat het lontje "kopje onder" gaat. Pak dan wat keuken- of toiletpapier en sop dit in de vloeibare soja, hierdoor haal je wat sojawax uit de kaars en het lontje komt weer boven.
  • Plaats de deksel pas weer op de kaars als deze volledig afgekoeld en gestold is.
  • Gebruik de deksel van de kaars als onderzetter zodat de ondergrond niet te heet kan worden en beschadigen.

*Poolen: Wanneer een kaars correct gebrand wordt zal deze poolen. De soja zal tot aan het glas vloeibaar worden zonder een vaste ring van soja tegen de wand.

*Tunnelen: Als de kaars niet correct wordt gebrandt zal deze in een tunnel naar beneden branden. Dit is het tegenovergestelde van poolen. Bij het tunnelen blijft er wel een vaste ring van soja aan de rand kleven.

Schrijf een review
Reviews
Schrijf je eigen review
Je reviewed:WoodWick Pumpkin Praline ellipse candle
Jouw rating
Specificaties
Specificaties
Artikel nummer 1720902E
EAN 5038581142098
Merk WoodWick
Kleur Oranje
Materiaal Wax
Lengte 19,50 cm
Breedte 11,50 cm
Hoogte 9,00 cm
WoodWick Pumpkin Praline ellipse candle
Nog maar 2 stuk(s) beschikbaar
€ 39,90 € 25,95
arrow_upward