Werken bij Outlet Duiven

Assistent store manager

fulltime

Outlet Duiven is de outletwinkel van alle grote interieurmerken. Diverse bekende merken als Riverdale, Rivièra Maison, BePureHome en PTMD maken onderdeel uit van onze collectie. Aangevuld met textielmerken als Essenza, Marc o'Polo en Aneeza. Onze succesfactor en het grote onderscheid met andere interieur winkels, is het prijsvoordeel van 30 tot 70 procent op alle producten.

Sinds 2014 maakt het bedrijf een enorme groei door, waarbij de winkeloppervlakte is ver 3-voudigt en een webshop is geopend. Met veel passie en enthousiasme word er gewerkt aan een optimale beleving die past bij een outlet. In deze groeiende organisatie heerst productieve en prettige werksfeer die bij een familiebedrijf past.

Wij zoeken:
Als assistent store manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de winkel. Je stuurt het team op een positieve manier en ziet het als een uitdaging iedereen betrokken te houden en productief te laten zijn. Zelf ben je klantgericht en commercieel ingesteld, maar vooral daadkrachtig en resultaat gericht.

Wat je daadwerkelijk doet:
Je start de dag met een kort overleg met je collega's. Je praat bij over wat er is gebeurt en wat er deze dag van ze wordt verwacht. Gedurende de dag help en adviseer je klanten in de winkel, signaleer je diverse verbeteringen en stuur je hier op bij. Kortom jouw leidinggevend talent, inzicht en ambitie om het maximale overal uit te halen, leiden tot een gedreven team, die samen gaan voor positieve resultaten.

Wat wij vragen:

 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt een commerciële instelling en beschikt over uitstekende sociale en 
  communicatieve vaardigheden;
 • Je bent flexibel, 7 dagen per week beschikbaar (koopavonden en zon- en feestdagen);
 • Je bent representatief, collegiaal, stressbestendig en je staat open voor een uitdaging.
 • Je bent een teamspeler

Wat bieden wij:

 • Een leuke afwisselende functie;
 • Werken bij een familiebedrijf met oog voor mensen;
 • Marktconform salaris conform CAO Fashion Sport&Lifestyle;
 • Werken in een prettig team.

Solliciteren:
Je kunt online solliciteren of stuur een mail naar info@outletduiven.nl. Laat in je motivatiebrief je skills blijken en vertel ons waarom je voor Outlet Duiven wilt werken. Vergeet niet om een CV en foto van jezelf mee te sturen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

arrow_upward