Village Candle Tomato Vine Mini Candle

€ 12,95 € 6,00
Nog ruim beschikbaar
Aan verlanglijst toevoegen
Product informatie

Alsof je een eigen moestuin hebt, verwijst deze geur naar de eenvoudige luxe die het verschil maakt. Onze Tomato Vine-geur is geïnspireerd van boerderij tot tafel, een omhelzing van wat natuurlijk is en helemaal goed. Gemengd met tonen van net geplukte kruiden, frisse lucht en fris groen vangt deze geur moeiteloos het gevoel van zonneschijn en open ruimte. Een subtiele hint van cederhout brengt een houtachtige, aardachtige kwaliteit voor een heldere, koele complexiteit.

Village Candle

De kaarsen van Village Candle brengen een ware geurbelevenis in huis die je leven verrijken. Village Candle, dat uit Maine Amerika komt, ontwikkelt alle geuren zelf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de beste ingrediënten van over de hele wereld. Met als resultaat die heerlijk levende en ademende geuren. Voor elke emotie en herinnering is er een bijpassend geur. Je hart staat centraal, laat je reis beginnen.

Waar moet je rekening mee houden bij een Village Candle kaars?

  • Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 en 4 uur voor het meest ideale geur en pool* resultaat. Village Candles zullen snel poolenomdat deze een dual wick bezitten (2 lonten in een jar).
  • Het lont moet regelmatig getrimd worden. Zorg dat de lont altijd 0,5 centimenterboven de kaars uitsteekt. Dit zal zorgen voor een beter resultaat.
  • Hoe trim je een Village Candle® lont? Wacht tot de kaars gestold is en trim/knip het lont af. Verwijder eventuele restjes.
  • Een kaars is gaan tunnelen**, dit gebeurt alleen als de kaars niet lang genoeg heeftgebrand of in de tocht gestaan heeft. Als dit voorkomt kun je dit eenvoudig oplossendoor de kaars minimaal 3 uur te laten branden, hierdoor gaat de kaars poolen en ishet probleem opgelost. Hierdoor kan het voorkomen dat het lontje "kopje onder"gaat. Pak dan wat keuken- of toiletpapier en sop dit in het vloeibare food trade paraffine, hierdoor haal je wat paraffine uit de kaars en het lontje komt weer boven.

* Poolen: Wanneer een kaars correct gebrand wordt zal deze poolen. De food trade paraffine zal tot aan het glas vloeibaar worden zonder een vaste ring van food trade paraffine tegen de rand.

** Tunnelen: Als een kaars niet correct wordt gebrand zal deze in een tunnel naar beneden branden. Dit is het tegenovergestelde van poolen. Bij tunnelen blijft er wel een vaste ring van food trade paraffine aan de rand kleven.

Tips:
De Large jars bevatten de meeste geurolie, dus van alle jars geven zij de meeste geur af. Hoe groter de pool kan worden hoe meer geur de kaars afgeeft Let wel op: zorg altijd dat de kaars poolt voor je hem dooft anders gaat de kaars de volgende keer tunnelen.

Schrijf een review
Reviews
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Village Candle Tomato Vine Mini Candle
Jouw rating
Specificaties
Specificaties
Artikel nummer 174003886
EAN 602406641124
Merk Village Candle
Kleur Groen
Materiaal Paraffine (kaars)
Hoogte 7,00 cm
Diameter 6,00 cm
Village Candle Tomato Vine Mini Candle
Nog ruim beschikbaar
€ 12,95 € 6,00
arrow_upward