Heart & Home Geurkaars Medium Mediterraanse Vijg

€ 10,95 € 4,00
Nog ruim beschikbaar
Aan verlanglijst toevoegen
Product informatie

Heart & Home Geurkaars Medium Mediterraanse Vijg. Het zalige hart van wilde vijg dat wordt verwarmd met gekruide vruchten, en gezoet met vanille, creërt een warme uitnodigende sfeer.

Max. aantal branduren: 30

Heart & Home

Bij Heart & Home draait alles om geuren. Zij zijn er namelijk van overtuigd dat geuren een positief effect hebben op het welzijn van ieder mens. In de loop der jaren heeft Heart & Home dan ook een zeer uitgebreide collectie van geurkaarsen uitgebracht. Stuk voor stuk uniek en uiteraard van de hoogste kwaliteit. De geuren lopen uiteen van de frisse geur van pas gewassen linnen tot de zoete geur van een caramel cupcake.

Waar moet je rekening mee houden bij een Heart & Home kaars?

  • Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 en 4 uur voor het meest ideale geur en pool* resultaat.
  • Het lont moet regelmatig getrimd worden. Zorg dat de lont altijd 5 tot 10 millimeter boven de kaars uitsteekt. Dit zal zorgen voor een beter resultaat.
  • Hoe trim je het lont van een Heart & Home kaars? Wacht tot de kaars gestold is en trim/knip het lont af. Verwijder eventuele restjes.
  • Een kaars is gaan tunnelen**, dit gebeurt alleen als de kaars niet lang genoeg heeft gebrand of in de tocht gestaan heeft. Als dit voorkomt kun je dit eenvoudig oplossen door de kaars minimaal 3 uur te laten branden, hierdoor gaat de kaars poolen en is het probleem opgelost. Hierdoor kan het voorkomen dat het lontje "kopje onder"gaat. Pak dan wat keuken- of toiletpapier en sop dit in het vloeibare paraffine, hierdoor haal je wat paraffine uit de kaars en het lontje komt weer boven.

* Poolen: Wanneer een kaars correct gebrand wordt zal deze poolen. De paraffine zal tot aan het glas vloeibaar worden zonder een vaste ring van paraffine tegen de rand.

** Tunnelen: Als een kaars niet correct wordt gebrand zal deze in een tunnel naar beneden branden. Dit is het tegenovergestelde van poolen. Bij tunnelen blijft er wel een vaste ring van paraffine aan de rand kleven.

Tips:
De Large kaarsen bevatten de meeste geurolie, dus van alle kaarsen geven zij de meeste geur af. Hoe groter de pool kan worden hoe meer geur de kaars afgeeft Let wel op: zorg altijd dat de kaars poolt voor je hem dooft anders gaat de kaars de volgende keer tunnelen.

Schrijf een review
Reviews
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Heart & Home Geurkaars Medium Mediterraanse Vijg
Jouw rating
Specificaties
Specificaties
Artikel nummer 0203M
EAN 5051276140438
Merk Heart & Home
Kleur Paars
Materiaal Glas, Paraffine (kaars)
Hoogte 9,00 cm
Diameter 6,00 cm
Heart & Home Geurkaars Medium Mediterraanse Vijg
Nog ruim beschikbaar
€ 10,95 € 4,00
arrow_upward