Dutch Rose Kom 10cm Zwart Glitter

€ 4,95 € 2,50
Nog ruim beschikbaar
Aan verlanglijst toevoegen
Product informatie

Kommen kun je nooit genoeg hebben. Gebruik deze mini kommetjes voor het serveren van bijvoorbeeld sausjes of desserts. Deze kleine kommetjes mogen ook zeker niet ontbreken tijdens een gezellige borrel met vrienden. Deze kom heeft stoere, chique uitstraling door gouddetails op een zwarte ondergrond. Varieer met de overige dessins uit de Dutch Rose Loft collectie. Deze kom heeft een inhoud van 22 cl, een diameter van 10 cm en is van porselein. Door de gouddetails kan de kom niet in de magnetron en vaatwasser.

Geef uiting aan jouw creativiteit, inspiratie en lifestyle met de zwart-wit Loft collectie van Dutch Rose Amsterdam. Met 5 verschillende dessins speelt Loft in op de Mix & Match trend van nu! Specials, als geschulpte borden en goudaccenten in enkele dessins, zorgen ervoor dat tafeldekken een feestje wordt!

Dutch Rose Amsterdam

Met Dutch Rose Amsterdam haal je écht design servies in huis! Het prachtige servies bestaat uit borden, schalen, mokken en nog veel meer. Stuk voor stuk zijn ze voorzien van de kenmerkende zwart/witte dessins en teksten. Doordat de gehele collectie zwart/wit is, kun je alles ook nog eens leuk combineren. Uitermate geschikt als cadeau, maar ook leuk om zelf te houden.

Schrijf een review
Reviews
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Dutch Rose Kom 10cm Zwart Glitter
Jouw rating
Specificaties
Specificaties
Artikel nummer 180049
EAN 8717823800497
Merk Dutch Rose
Kleur Zwart
Materiaal Porselein
Hoogte 5,40 cm
Diameter 10,00 cm
Dutch Rose Kom 10cm Zwart Glitter
Nog ruim beschikbaar
€ 4,95 € 2,50
arrow_upward