Hoofdkussen orthopedisch bamboo viscogel

€ 49,95 € 34,95
Aan verlanglijst toevoegen
Product informatie

Het kussen is hypoallergeen, drukverminderend, mijtvrij, ecologisch, orthopedisch, recycleerbaar, anatomisch, ergonomisch en vrij van schadelijke stoffen.

De nek- en schouderspieren kunnen zich werkelijk ontspannen. Stress en slapeloosheid worden verminderd. Je halswervels worden perfect ondersteund en het kussen zorgt voor een perfecte slaaphouding, waarmee ook hoofdpijn die wordt veroorzaakt door onnodige spanning in het lichaam wordt voorkomen. Met dit kussen wordt je heerlijk ontspannen en uitgeslapen wakker

Geen veren en dons – door de vulling met het nieuwe, met honingraattechniek geschuimde, visco-elastische gelschuim, (dat steeds weer zijn oorspronkelijke vorm aanneemt) en de beschermhoezen is dit nekkussen bijzonder anti-allergisch. De exclusieve formule biedt een natuurlijk bescherming tegen huisstofmijten, irriteert niet en is hypoallergeen. De aloë vera in de hoes hydrateert en beschermt de huid tegen uitdrogen, zodat ze weer strak en elastisch wordt.

DreamHouse Bedding

DreamHouse Bedding is stijlvol, trendy en afgestemd op de laatste trends. De designs bevatten veel grijs, zwart en bruin maar verschillen onderling van modern tot klassiek. DreamHouse Bedding is daardoor geschikt voor diverse huisstijlen. De overtrekken van DreamHouse Bedding hebben een dubbel doorlopende instopstrook.

Schrijf een review
Reviews
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Hoofdkussen orthopedisch bamboo viscogel
Jouw rating
Specificaties
Specificaties
Artikel nummer 15024331
EAN 8720105643316
Merk DreamHouse Bedding
Kleur Wit
Lengte 70,00 cm
Breedte 40,00 cm
Hoogte 12,00 cm
Tijk 100% Polyester microfiber
Sluiting Ritssluiting
Eigenschappen Lucht en vochtregulerend
Wasvoorschrift maximaal tot 40 graden
Hoofdkussen orthopedisch bamboo viscogel
Nog maar 0 stuk(s) beschikbaar
€ 49,95 € 34,95
arrow_upward