Ashleigh & Burwood Lime & Basil Geurolie

€ 3,50 € 1,50
Nog ruim beschikbaar
Aan verlanglijst toevoegen
  • percentKortingen tot 70%
  • local_shippingVoor 12:00 uur besteld, morgen in huis
  • paymentGratis verzending vanaf €75,-
  • storeBezoek onze winkel in Duiven
  • fb43.711 vind-ik-leuks
Product informatie

Lime & Basil is een verleidelijke uitbarsting van frisheid en combineert verkwikkende limoen met aromatische kruidachtige tonen van basilicum en stimulerende rozemarijn.

Inhoud: 12ml

Asleigh & Burwood

De geurolie en kaarsen van Ashleigh & Burwood brengen een ware geurbelevenis in huis die je leven verrijken. Ashleigh & Burwood is gevestigd in het Britse Surrey en ontwikkelt alle geuren zelf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de beste ingrediënten van over de hele wereld. Met als resultaat die heerlijk levende en ademende geuren. Voor elke emotie en herinnering is er een bijpassend geur. Je hart staat centraal, laat je reis beginnen.

Bevat Eugenol, d-Limoneen. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Giftig voor in het water levende organismen met langdurige effecten. Vermijd het inademen van damp of stof. Vermijd loslaten in het milieu. Draag beschermende handschoenen/ oogbescherming/ gezichtsbescherming. Indien het op de huid of ogen is gekomen, spoelen water. Als huidirritatie of huiduitslag optreedt: Raadpleeg een arts. Gooi de inhoud/container naar de erkende stortplaats, in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften.

Schrijf een review
Reviews
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Ashleigh & Burwood Lime & Basil Geurolie
Jouw rating
Specificaties
Specificaties
Artikel nummer ABFO166
EAN 5033271000283
Merk Ashleigh & Burwood
Kleur Transparant
Materiaal Glas
Lengte 2,00 cm
Breedte 4,00 cm
Hoogte 6,00 cm
Ashleigh & Burwood Lime & Basil Geurolie
Nog ruim beschikbaar
€ 3,50 € 1,50
arrow_upward